Zoete spinaziesalade

Zoete spinaziesalade

– Pel en snijd de knoflook fijn.

– Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de knoflook circa 2 minuten.

– Voeg de helft van de spinazie toe en bak circa 5 minuten tot de spinazie geslonken is.

– Snijd de kipfilet in reepjes en bestrooi de kipfilet met een beetje zout en peper.

– Verhit een scheut olie in een pan en bak de kipfilet in circa 6 minuten goudbruin en gaar.

– Schil de mango’s. Snijd het vruchtvlees van de pit af en snijd de mango’s in langwerpige reepjes.

– Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in plakjes.

– Halveer de cherrytomaten.

– Meng in een grote kom de gebakken spinazie en de resterende rauwe spinazie, kipfilet, mango, komkommer, cherrytomaten en balsamicoazijn. Breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper.

In de Naoberkrat:
– Spinazie
– Knoflook
– Mango
– Komkommer
– Cherrytomaatjes

Op de boodschappenlijst:
– Kipfilet
– Balsamicoazijn
– Peper en zout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: