Zoete bospeen met perzik

Zoete bospeen met perzik

Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  • Rasp de schil van de sinaasappel en houd de rasp apart. Halveer de sinaasappel.
  • Breng een pan water met een beetje zout en het sap van de sinaasappel aan de kook.
  • Schil en snijd de bospenen in kleine schuine stukken. Kook de bospeen circa 4 minuten in de pan met water en sinaasappelsap. Giet af en laat ze uitwasemen.
  • Bak de krieltjes
  • Halveer de perziken, verwijder de pitten en snijd de perziken in achten.
  • Ris en hak de tijm en rozemarijn fijn.
  • Vet een ovenschaal in met olijfolie.
  • Meng de perziken in de ovenschaal met de bospenen, tijm, rozemarijn, een scheut olijfolie en de sinaasappelrasp. Verbrokkel de geitenkaas erover.
  • Schuif de ovenschaal in de oven en bak circa 10 minuten tot de kaas licht geroosterd is.