Wraps met spinazie en spitskool

Wraps met spinazie en spitskool
  • Pel en snipper de ui.
  • Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze bruin in de pan.
  • Snijd de spitskool in dunne reepjes.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en roerbak de spitskool en de ui circa 3 minuten.
  • Halveer de citroen en pers de helft uit boven de spitskool. Schenk de kookroom erbij en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verwarm de spitskool nog circa 2 minuten. Voeg de kip en de pompoenpitten toe en roer goed door.
  • Leg twee stukken aluminiumfolie op elkaar en leg dit onder de bloemtortilla. Herhaal dit bij elke bloemtortilla.
  • Bestrijk de bloemtortilla’s met crème fraîche en verdeel een derde van de spinazie en de spitskool eroverheen. Rol de bloemtortilla’s op in de folie.
  • Serveren: Verwijder het aluminiumfolie en snijd de wraps in drieën.
Advertenties