Viscurry met naanbrood

Viscurry met naanbrood

Naanbroden

  • Bak de naanbroden volgens de bereidingswijze op de verpakking. Halveer de broden.

Snelle viscurry

  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Snijd de paksoi in gelijke stukken. Houd het groen apart.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
  • Verhit een scheutje olie in een brede, diepe pan en fruit de knoflook en de rode currypasta circa 1 minuut. Voeg de paprika en het wit van de paksoi toe en bak circa 2 minuten. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
  • Snijd de kabeljauw in blokjes en voeg toe. Laat op laag vuur met de deksel op de pan in circa 6 minuten gaar stoven.
  • Snijd de bosui in ringetjes.
  • Voeg het groen van de paksoi, de taugé en de bosuitjes toe en gaar het geheel nog circa 2 minuten.
  • Snijd de koriander grof.
  • Snijd de citroen in partjes.

Serveren

  • Verdeel de viscurry over borden en strooi de koriander eroverheen. Serveer het naanbrood en citroen ernaast.