Spinazielasagne

Spinazielasagne

  • Fruit het uitje en de knoflook en meng met de spinazie, nootmuskaat, zout, peper, 2 el yoghurt,  1 eierdooier en verkruimelde feta.
  • Beboter een ovenschaal en leg laag om laag spinaziemengsel en lasagnebladen. De bovenste laag bestaat uit lasagnebladen.
  • Roer 1,5 dl yoghurt, 1 losgeklopt ei en de helft van de kaas door elkaar.
  • Schep de saus over de lasagneschotel.
  • Bedek het geheel met plakjes tomaat en strooi daarover de rest van de kaas.
  • Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 35 minuten gaar en goudbruin.

In de Naoberkrat:
– Spinazie
– Ui
– Knoflook
– Eieren
– Tomaten

Op de boodschappenlijst:
– Parmezaanse kaas
– Lasagnebladen
– Fèta
– Nootmuskaat
– Yoghurt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s