Rijk gevulde aardappeltortilla

 

Aardappeltortilla
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
  • Was en snijd de prei in halve ringen.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.
  • Voeg de snijbiet toe en bak circa 4 minuten tot deze geslonken is. Haal de snijbiet uit de pan en laat het uitlekken op een zeef.
  • Verhit opnieuw een scheutje olie in de pan en bak de aardappelschijfjes, paprika en de prei circa 4 minuten.
  • Kluts de eieren en meng de kaas door de eieren. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
  • Voeg de snijbiet en de eieren toe aan de groente in de pan.
  • Leg een deksel op de pan en gaar de aardappeltortilla circa 8 tot 10 minuten tot de eieren gestold zijn.
  • Draai eventueel, met behulp van een bord, de tortilla om zodat beide kanten goed gebakken zijn.

Serveer met een groene salade en stokbrood!

 

Advertenties