Raapstelen-pastasalade

Raapstelen-pastasaladeTomaten uit de oven

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • Snijd de tomaten in partjes. Verdeel ze over een ovenschaal, besprenkel met een scheutje olijfolie en bestrooi met de Italiaanse kruiden, een beetje zout en versgemalen peper. Rasp de kaas erover en pof de tomaten in de oven in circa 12 minuten zacht.

Raapstelen-pastasalade

  • Kook de rigatoni gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Spoel de pasta koud en laat goed uitlekken.
  • Was de raapstelen, verwijder de wortels en snijd de waspenen grof.
  • Snijd de boerenachterham in blokjes.
  • Snijd de olijven in ringetjes.
  • Pel en snijd de ui in halve ringen.
  • Meng in een grote kom de pasta, raapstelen, rode ui, olijven, boerenachterham en een scheut olijfolie extra vierge. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper en schep er enkele theelepels rode pesto door.

In de Naoberkrat:
– Raapstelen
– Tomaten
– Rode ui
– Kaas

Op de boodschappenlijst:
– Zwarte olijven
– Dikke plak boerenachterham
– Olijfolie
– Italiaanse kruiden
– Pasta
– Zout en peper
– Rode pesto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: