Quinoawok met peultjes

 

Quinoawok met peultjes
  • Breng het water met het groentebouillonblokje aan de kook en kook de quinoa in circa 15 minuten gaar. Giet af.
  • Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de gember fijn
  • Verwijder de steeltjes van de shiitakes en snijd de shiitakes in reepjes.
  • Maak de peultjes schoon en halveer de peultjes in de lengte.
  • Verhit een scheutje olie in een wok en fruit de knoflook en gember circa 2 minuten.
  • Voeg de shiitakes en de peultjes toe en bak circa 4 minuten mee.
  • Breng op smaak met rasp van de limoenschil, een beetje zout en versgemalen peper.
  • Roer de quinoa door de groente.
  • Snijd de koriander fijn.
  • Rooster de cashewnoten circa 3 minuten in een droge koekenpan.
  • Verdeel de quinoawok met peultjes over borden en strooi de koriander en de cashewnoten erover.
  • Eet smakelijk!

 

Advertenties