Groene aspergesalade

Groene aspergesalade
  • Snijd de aardappels in parten. Kook de aardappels met een deksel op de pan in een laagje water met het bouillonblokje in circa 20 minuten gaar. Giet de aardappels indien nodig af en laat de aardappels uitwasemen.
  • Breng de eieren in een pan met water aan de kook en kook ze circa 8 minuten. Giet de eieren af, laat schrikken onder koud water en pel de eieren. Snijd de eieren in parten.
  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Schil de bospenen en snijd de bospenen doormidden.
  • Verwijder de houtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges doormidden.
  • Kook de wortels en de asperges in de pan met water in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel de groente koud.
  • Meng honing, mosterd en de rode wijnazijn en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Roer met een garde de olie er beetje bij beetje doorheen.
  • Verbrokkel de feta.
  • Meng de aardappels met de bospenen, asperges, dressing, feta en de rucola.

In de Naoberkrat:
– Groene asperges
– Bospenen
– Rucola
– Eieren
– Aardappels

Op de boodschappenlijst:
– Honing
– Gladde mosterd
– Rode wijnazijn
– Olijfolie
– Feta
– Bouillonblokje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: