Goulash met paprika

Goulash met paprikaKook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Goulash:

  • Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
  • Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en hak de knoflook fijn.
  • Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn.
  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
  • Verhit olie in een braadpan.
  • Fruit de ui, knoflook en het paprikapoeder.
  • Voeg de kip toe en bak aan alle kanten bruin.
  • Voeg de paprika’s en doperwten toe en bak circa 5 minuten mee.
  • Voeg de bloem toe en roer goed door.
  • Voeg de tomatenpuree en de bouillon toe, roer goed door en laat het geheel circa 15 minuten op laag vuur koken.
  • Breng op smaak met zout en peper.

 

Advertenties