Gewokte paksoi met mangosalade

Gewokte paksoi met mangosalade

Mie

  • Kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Paksoi uit de wok

  • Pel en snijd de knoflook grof.
  • Snijd de paksoi in repen.
  • Verhit een scheutje olie in de wok en fruit de knoflook, komijnpoeder en de pinda’s circa 2 minuten. Voeg de paksoi toe, bak circa 3 minuten mee en meng de taugé erdoor. Voeg de garnalen toe en warm goed door. Breng op smaak met de sesamolie en versgemalen peper.

Eieren

  • Breng een pan met water aan de kook.
  • Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel en halveer de eieren.

Mangosalade

  • Schil de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Snijd de komkommer in blokjes.
  • Meng in een kom de mango, komkommer, pinda’s en de sesamolie.

Serveren

    • Verdeel de mie over borden. Schep de paksoi op de mie, verdeel de mangosalade eroverheen en leg de eieren erop.