Gevulde paprika

Gevulde paprika

  • Verwarm de oven voor op 160 ºC.
  • Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd vervolgens de paprika, champignons en courgette in gelijke kleine blokjes. Ris de tijm van de steeltjes en snijd het fijn.
  • Verhit in een ruime pan een scheutje olijfolie en fruit de uien en knoflook.
    Voeg vervolgens alle gesneden groente toe. Snijd de cherrytomaten in vieren en voeg ook deze aan de pan toe.
  • Halveer de gele paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Vet de ovenschaal in met olijfolie en leg de gehalveerde paprika’s in de ovenschaal. Vul de paprika’s rijkelijk met de groente vulling. Snijd de mozzarella en verdeel het over de gevulde paprika’s.
  • Bak de paprika’s circa 25 minuten in de oven.

Voor grote eters: bak er nog een lekker stuk vlees of wat aardappels bij!

In de Naoberkrat:
– Paprika
– Courgette
– Champignons
– Cherrytomaten
– Uien
– Knoflook
– Tijm

Op de boodschappenlijst:
– Mozzarella
– Peper en zout
– Olijfolie