Geroosterde waspeen met radijs

Geroosterde waspeen met radijsBreng in een pan de azijn, chilivlokken en de suiker aan de kook. Haal de pan van het vuur zodra de suiker is opgelost. Laat iets afkoelen.

  • Snijd de radijsjes in vieren, schep ze in de pan en laat circa 20 minuten marineren.

Geroosterde waspeen

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Schil en halveer de waspenen. Kook de waspenen in circa 2 minuten beetgaar en giet ze af.
  • Meng de waspenen met de olijfolie, kummel, het sap van de sinaasappel, rasp van de sinaasappelschil en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Verdeel de waspeentjes over een met bakpapier beklede bakplaat en verbrokkel de geitenkaas erover.
  • Rooster de waspeentjes circa 15 minuten in de oven.

Aardappelschijfjes

  • Verhit een scheutje olie en een klontje boter in een pan en bak de aardappelschijfjes in circa 12 minuten goudbruin en gaar.

 

Advertenties