Breng in een pan de azijn, chilivlokken en de suiker aan de kook. Haal de pan van het vuur zodra de suiker is opgelost. Laat iets afkoelen.
- Snijd de radijsjes in vieren, schep ze in de pan en laat circa 20 minuten marineren.
Geroosterde waspeen
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Schil en halveer de waspenen. Kook de waspenen in circa 2 minuten beetgaar en giet ze af.
- Meng de waspenen met de olijfolie, kummel, het sap van de sinaasappel, rasp van de sinaasappelschil en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper.
- Verdeel de waspeentjes over een met bakpapier beklede bakplaat en verbrokkel de geitenkaas erover.
- Rooster de waspeentjes circa 15 minuten in de oven.
Aardappelschijfjes
- Verhit een scheutje olie en een klontje boter in een pan en bak de aardappelschijfjes in circa 12 minuten goudbruin en gaar.