Couscoussalade met radijs en bosui

Couscoussalade met radijs en bosui
  • Doe 300 gram couscous in een ruime kom en schenk er 3 dl kokend water overheen. Schep het geheel om. Voeg een klein scheutje olie, het sap van de citroen en een snufje zout en peper toe. Laat de couscous 5 minuten wellen.
  • Snijd de tomaat, paprika, radijsjes, bosuitjes en feta in kleine stukjes.
  • Hak de koriander en peterselie fijn met een mes.
  • Roer de gewelde couscous door met een vork tot losse korrels en laat hem afkoelen.
  • Meng vervolgens alle ingrediënten door de afgekoelde couscous.
  • Breng eventueel nog op smaak met wat extra peper, zout en citroensap.
  • Eet smakelijk!

In de Naoberkrat:
– Radijsjes
– Bosuitjes
– Rode paprika’s
– Citroen
– Mini-tomaatjes
– Koriander en peterselie

Op de boodschappenlijst:
– Couscous
– Feta
– Zout en peper
– Olijfolie

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: