Bospeen met peultjes en koriander

Bospeen met peultjes en koriander

  • Snijd het loof van de bos peentjes en schil ze schoon met een dunschiller. Maak blokjes van ca. 1 cm dikte.
  • Snijd de puntjes van de peultjes en trek de harde draad langs het peultje eraf.
  • Snijd de ui in halve dunne ringen.
  • Maak van de rosbiefplakjes reepjes van circa 1 cm.
  • Verhit de olie in een wok of hapjespan. Bak eerst de rosbiefreepjes knapperig en bruin in 4 à 5 minuten. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Schep het vlees uit de pan en leg het even op een bord.
  • Verhit opnieuw 2 eetlepels olie in de pan. Bak nu eerst de peentjes en de peultjes 3 minuten, voeg dan de ui en een geperst knoflookteentje toe. Wok het groentemengsel dan nog 3 minuten. Schep tot slot het vlees erdoor en breng het gerecht op smaak met sojasaus en sesamolie.
  • Serveer met rijst of mie en garneer met gehakte korianderblaadjes.•
Advertenties