De Naobers

Op de Naoberhoeve wonen en werken drie gezinnen. Ieder met een eigen achtergrond en werkgedeelte, maar met de ander verbonden door de gezamenlijke passie voor zorg en landbouw.

De maten anno 2014, v.l.n.r.: Gerlof Pronk met zoon Joni, Hanna de Vos-Hilhorst met zoon Olle, Marieke Gerritsen, Eke Pronk (3), Sake Gerritsen, Jurre de Vos en Maraike Hein

De maten anno 2014, v.l.n.r.: Gerlof Pronk met zoon Joni, Hanna de Vos-Hilhorst met zoon Olle, Marieke Gerritsen, Eke Pronk (3), Sake Gerritsen, Jurre de Vos en Maraike Hein

Met zoveel werk op de boerderij zijn we blij met ons vaste team van mensen dat hier dagelijks de boel in goede banen leidt. In de veldkeuken en tuin werkt Roelinda Alkema, Jacky Bakker maakt zuivel en Jaap Gorter is zorgcoördinator.
Momenteel biedt de Naoberhoeve een stageplek aan zes personen. Harde werkers, die elke dag hun handen flink uit de mouwen steken.

One Comment on “De Naobers

 1. hoi allemaal

  lang geen tijd genomen om buiten mijn eigen deur te kijken. Mijn excuus naar jullie toe,want wat hebben jullie een mooie en goede website.

  Natuurlijk ben ik dan gelijk gecharmeerd van het verslag over jullie verblijf bij ons, wat weer een fantastische gebeurtenis was. Ik ben het met Paul eens; “het mag best wel langer”.
  Mooie en zeer goede foto’s met een goed en prettig geschreven verslag.
  Ach waren jullie maar al weer hier!

  Mogen wij dit ook op onze website plaatsen???

  heel veel groeten van Manja en Jan van de camping over de grens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s