Boerderijwinkel

De Naoberhoeve heeft een eigen boerderijwinkel, waar alle producten van het bedrijf te koop zijn. Alles is vers, biologisch(-dynamisch) en met veel zorg en liefde geoogst, geplukt of zelf gemaakt. Het assortiment bestaat o.a. uit rauwe melk, groente, fruit, sap, zuivel, kaas, kruiden, eieren, brood, bloemen en droogwaren.

Nieuwe boerderijwinkel

Na jaren in een oude zeecontainer onze groente, fruit, zuivel en vlees te hebben verkocht, hebben wij in 2016 een nieuwe boerderijwinkel geopend. Naast de uitbreiding van het biologisch assortiment en een extra verkoopdag, biedt de nieuwe winkel plaats aan twee van onze deelnemers. Zij helpen met het afwegen van de groente, het snijden van de kaas en het verpakken van de eieren.

Demeter

Keurmerk
In onze boerderijwinkel verkopen wij veelal producten van Demeter. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biologisch-dynamische landbouwbedrijven en de al dan niet verwerkte producten. Lees hier meer over Demeter.

 

Openingstijden:
Woensdag 9.00-16.00 uur
Vrijdag 9.00-16.00 uur
Zaterdag 9.00-16.00 uur

 

6 Comments on “Boerderijwinkel

 1. Hoi lieve mensen
  Vraagje , wanneer hebben jullie weer bulk verkoop van de groenten
  Vr Grtjes yolande

 2. Dag Medewerkers,

  Tot mijn verbazing stond er een bericht uit 2014 in bij het “inwinteren” over zaterdag 5 oktober. Bij nader inzien was dat dus een heel oud bericht. Kunnen jullie de oude berichten verwijderen. Er wordt bij het “inwinteren ” van WAARSCHIJNLIJK 2016 OOK GEEN JAAR VERMELD, dus weet ik niet goed of dat bericht wél van dit jaar is ???
  Ik hoorde dat er(nu ?) een leuke boerderij winkel is. We komen gauw eens wat kopen, groeten, Anneke Genis.

  • Beste Anneke, dit jaar is het Inwinteren op zaterdag 15 oktober van 15.00-18.00 uur. De winkel is dan ook geopend. Leuk dat jullie een kijkje willen komen nemen.

   Vriendelijke groet, Hanna

  • Nee, we verkopen allerlei soorten kaas van Weerribben Zuivel. Dit is wel van de fabriek waar onze melk heen gaat. Daast hebben we één soort rauwmelkse kaas, van kaasboerderij Justa uit Stuifzand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s