Boerderijkeuken

De boerderijkeuken is het hart van de Naoberhoeve. Hier komen alle werkers ’s ochtends samen voor de dagopening en de dagelijkse werkbespreking. Tussen de middag wordt er gezamenlijk gegeten en aan het eind van de dag sluiten we hier de werkzaamheden hier af.

In de boerderijkeuken gebeuren alle werkzaamheden die nodig zijn om de grote Naoberhoeve-gemeenschap te verzorgen. Iedere dag wordt er vers brood gebakken en vaak ook nog koekjes of ander lekkers. Het eten voor de lunch wordt in de keuken bereid. En de producten uit de tuin worden hier verwerkt, zodat ze in de winkel kunnen worden verkocht. En natuurlijk wordt er gepoetst en geboend.

In de keuken

RoelindaDrie dagen per week werkt Roelinda Alkema in de veldkeuken van de Naoberhoeve. Soepen, salades, brood en koek: onder toeziend oog van Roelinda toveren de deelnemers een heerlijke maaltijd op tafel. U kent haar ongetwijfeld van het jaarlijkse Kerstspel in de potstal en haar optredens met de klezmerband Klets tijdens onze Open Dagen. Daarnaast verzorgt zij op de boerderij de prachtige bloemen- en kruidentuin.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s