Bedrijf

KarinTe midden van de prachtige bossen, weides en heidevelden van Drenthe ligt ons gemengd landbouwzorgbedrijf. Naast kleinschalig, professioneel, duurzaam en biologisch-dynamisch zijn wij een plek waar een warm hart klopt en naoberschap nieuwe inhoud krijgt. Wij omarmen het verschil en we leven en werken vanuit het besef van verbondenheid tussen mensen, dieren en aarde, terwijl het ritme van de natuur onze bezigheden bepaalt. De kringloop binnen het bedrijf is erop gericht om gezond voedsel voor mens en dier te produceren zonder aantasting van de leefomgeving en met behoud van de vruchtbaarheid van de bodem.

De oprichters

SakeMariekeZorgboerderij de Naoberhoeve is opgezet door Sake en Marieke Gerritsen, in samenwerking met Jaap Gorter. Terwijl Sake zich vooral met de koeien bezig hield, zette Jaap de tuinbouwtak op en was Marieke voornamelijk in de kaasmakerij te vinden. Met z’n drieën ontvingen zij begin 1998 de eerste deelnemers op het erf.
Sake: “Ik ben trots op de veestapel die ik in de loop der jaren heb opgebouwd, maar vooral ook trots op de deelnemers die we hier elke dag ontvangen. Landbouw wordt pas leuk als het met de rest van de wereld te maken heeft.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s