Open dag: “Leve Lokaal”

Op zaterdag 14 juli is het weer zover: de open dag op onze zorgboerderij! Met trots zullen we op deze dag aan onze vrienden, familie, klanten en kennissen laten zien wat we het afgelopen jaar allemaal bereikt hebben. Zo kunt u koffie en thee drinken op onze nieuwe steiger, genieten van de prachtige theetuin en de lokale ondernemers ontmoeten die hun producten in onze winkel hebben liggen. Want wist u dat we maar liefst met 21 producenten van biologische producten samenwerken?

Ook zullen we stilstaan bij de kwesties waar we afgelopen jaar mee geworsteld hebben – en in sommige gevallen nog steeds doen. Zo geeft onze zorgcoördinator Jaap Gorter om 11.00 en 14.00 uur een lezing over wat voor ons kwaliteit in de zorg betekent. Daarnaast zal Jurre om 12.00 en 15.00 uur uiteenzetten hoe het precies zit met fosfaat in de mest en waarom wij vinden dat onze koeien niet bijdragen aan het landelijk overschot.

Er is eten – pizza’s uit houtgestookte oven -, er is drinken, muziek, een rondleiding en een enorme zandbak voor de kinderen. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom, tot dan!

%d bloggers liken dit: