Doe jij mee aan onze challenge?

Om de grond onder de Naoberhoeve volledig vrij te maken en daarmee veilig te stellen voor de toekomst, hebben Stichting Grondbeheer en zorgboerderij De Naoberhoeve een challenge uitgeschreven. Hiervoor zoeken we 12 studenten, klanten of andere enthousiastelingen met hart voor biodynamische landbouw, met daadkracht voor het goede doel en de ambitie om te winnen. 

DE CHALLENGE | Elke deelnemer werft minimaal 10 nieuwe donateurs of obligatiehouders in zijn/haar netwerk voor de Naoberhoeve500. 

WAT JE KUNT WINNEN | Deze challenge is altijd prijs. Iedere deelnemer die het doel van 10 nieuwe donateurs of obligatiehouders haalt, krijgt namelijk een royaal boodschappenpakket van de Naoberhoeve. De twee deelnemer die bij elkaar opgeteld het hoogste bedrag aan donaties + obligatieaankopen werven, krijgen een Naoberhoeve-grondobligatie ter waarde van 500 euro met een startrente van jaarlijks 1,5%. De kans om een obligatie te winnen is dus 1 op 6.

LOOPTIJD | De challenge start 15 juni en eindigt 14 september.

IMPACT | Met de challenge worden minimaal 120 nieuwe donateurs en obligatiehouders voor de Naoberhoeve500 gevonden. Als de grond onder de Naoberhoeve vrij is, heeft Stichting Grondbeheer de financiële ruimte om het volgende biodynamische bedrijf veilig te stellen voor toekomstige generaties. Meedoen aan deze challenge reikt dus verder dan de Naoberhoeve: het geeft een impuls aan de groei van het biodynamische landbouwareaal in Nederland.

VOORBEREIDING | Deelnemers van de challenge krijgen een kort-maar-krachtige training fondsenwerving aangeboden waarmee ze beslagen ten ijs kunnen gaan; dit is niet verplicht maar wel leuk en leerzaam. Datum en locatie training vindt plaats in overleg.

ONDERSTEUNING | De deelnemers worden voorzien van de juiste materialen om op een duidelijke, enthousiasmerende en praktische manier hun doelstelling te halen. Vanuit Stichting Grondbeheer en de Naoberhoeve staan coaches paraat die de deelnemers mentaal en praktisch ondersteunen.

MEEDOEN? Download hier het aanmeldformulier.

%d bloggers liken dit: