Uitnodiging Kerstspel

Op zondag 24 december speelt de Maternuscompanije uit Zuidwolde haar jaarlijkse Kerstspel te Nolde en Echten.

Na het succes van voorgaande jaren zal dit jaar weer een aantal deelnemers en medewerkers van de Naoberhoeve meedoen aan het spel. In verband met het samenvallen van Kerstavond zullen de twee voorstellingen een uurtje vroeger aanvangen dan u van ons gewend bent. Dit betekent dat we om 13.00 uur van start gaan in de stal van de Naoberhoeve, op Pesserweg 4 te Echten.

Op Nolde is er voorafgaand aan het Kerstspel een korte rondwandeling, begeleid door Midwinterhoorngroep ‘De Ekelblaozers’. Deze wandeling begint dit jaar om 15.00 uur vanaf de oude schuur aan de Nolderweg 3a te Linde. Om 16.00 uur wordt op ditzelfde adres het Kerstspel opgevoerd. Glühwein en warme sap zijn verkrijgbaar na afloop van het Kerstspel. De pet gaat rond voor een vrijwillige bijdrage. Warme kleding is aanbevolen.

%d bloggers liken dit: