We gaan weer Inwinteren!

Het begint inmiddels een aardige traditie te worden: Inwinteren! Op zaterdag 14 oktober kunt u weer bij ons terecht voor uw grote voorraden wintergroenten en vlees. De verkoop is van 14.00 tot 18.00 uur en zal uiteraard gepaard gaan met een markt en versnaperingen.

Op de markt vindt u dit jaar o.a. heerlijk wollen sokken en bronzen tuingereedschap. Mocht u thuis een botte snoeischaar hebben, neem deze dan mee! De mensen van Kopersporen maken hem weer als nieuw.

Extra dit jaar: boekpresentatie ‘Pumps op het platteland’. Sinds 2015 schrijft Hanna wekelijks een column voor de Nieuwe Oogst, de meest gelezen vaktitel onder boeren en tuinders. De columns gaan onder meer over het leven op de Naoberhoeve. Hanna zal om 15.00 uur het eerste exemplaar van de columnbundel uitreiken aan burgemeester Roger de Groot.

%d bloggers liken dit: