Vrijwilligersmarkt Hoogeveen

WichiesZaterdag 8 oktober staat de Naoberhoeve op de Vrijwilligersmarkt in Hoogeveen. Op deze markt presenteren vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke organisaties zich aan (potentiële) vrijwilligers. Burgers van Hoogeveen zijn van harte uitgenodigd om zich te oriënteren op de vele mogelijkheden die er zijn. Er is altijd een functie te vinden die bij iemand past. Er is altijd een organisatie te vinden die de bezoeker aanspreekt.

Door de vele taken en deelnemers op onze zorgboerderij kunnen we veel extra handen gebruiken. Hout kloven, oogsten, schilderen, koken, melk afvullen, zaaien, wieden, het vee verzorgen, de gebouwen winterklaar maken: de Naoberhoeve is een dankbare plek voor uw vrijwillige inzet.

Heeft u tijd, energie en aandacht over en vindt u het leuk om een paar uurtjes of dagen per week mee te helpen? Kom dan langs op de vrijwilligersmarkt, of kom direct een kijkje nemen op de Naoberhoeve. Graag tot ziens!

 

%d bloggers liken dit: