We gaan weer Inwinteren!

inwinter2016

Het woord is helaas nog steeds niet in de Dikke Van Dale opgenomen, maar wat ons betreft is het een begrip: Inwinteren. Iedereen die met een warm hart en een goede voorraad eten de winter in wil gaan, kan op zaterdag 15 oktober terecht op onze boerderij. 

Tussen 15.00 – 19.00 uur staan onze deelnemers klaar om bezoekers groenten, zuivel en jam van eigen erf te laten proeven. De biologische kolen, wortels, pompoenen, uien, aardappels en ander etenswaar kunnen in grote of kleine hoeveelheden worden aangeschaft en blijven de hele winter goed. Het vlees van eigen varken, schaap en koe is diepgevroren en per stuk of pakket verkrijgbaar.

Haardhout ligt in zakken klaar, maar kan ook door de echte liefhebber zelf worden gekloofd. Inwinteren doen we uiteraard ook met live muziek en een heerlijke kom soep.

 

%d bloggers liken dit: