Optreden ensemble PEP

Ensemble PEP

Wie denkt aan Nederland, denkt aan tulpen, molens en fietsen. Om dit oer-Hollandse fenomeen te vieren gaan de jonge (semi-)professionele musici van ensemble PEP! van 22 tot 28 augustus per fiets op tournee door Drenthe.

Op woensdag 24 augustus stappen ze af voor een zomers concert op zorgboerderij de Naoberhoeve. In de bezetting van vier strijkers en vijf blazers zal PEP! allerlei soorten muziek ten gehore brengen. Van klassiek tot klezmer en van jazz tot een speciaal voor deze tournee gecomponeerde medley met liedjes over de fiets.

Iedereen is om 13.00 uur welkom het concert bij te wonen. De toegang is gratis, na afloop gaat de pet rond. Het beloofd prachtig weer te worden, er is drinken, de winkel is open en voor wie wil is er een rondleiding. Uw middag kán dus niet spaak lopen!

%d bloggers liken dit: