Samenwerking IkBio

IkBio

Ondernemer Jan-Willem van Reijmersdal begon in het voorjaar van 2014 de webwinkel IkBio. Uitgangspunt van dit initiatief is om biologische producten vanuit de directe omgeving aan te bieden. Zo weet de consument waar zijn eten vandaan komt en wie de producten mede mogelijk heeft gemaakt. 

De Naoberhoeve werkt graag mee aan dit initiatief en levert een groot deel van de groente en fruit aan de webwinkel. Als op vrijdagochtend de bestellingen binnenkomen, gaat onze deelnemer Roland er direct mee aan de slag. Hij zorgt ervoor dat alle boodschappenmandjes worden gevuld en dat ’s middags alles klaar staat om bezorgd te kunnen worden.

Natuurlijk hopen we dat IkBio kan uitgroeien tot een gewortelde onderneming en dat nog meer mensen uit Meppel en De Wolden de weg naar hun biologische boodschappen op deze manier weten te vinden. Neem gauw een kijkje: www.IkBio.nl