Hart-Hoofddag Triodosbank

TriodosDe Naoberhoeve doet aanstaande zaterdag mee aan de Hart-Hoofddag van de Triodosbank. Wilt u leren lassen, een rondleiding krijgen over het erf en biologisch ijs met onze eigen ingrediënten proeven, dan bent u vanaf 10.00 uur welkom!

De nieuwe zonnepanelen zetten wij tijdens de Hart-Hoofddag in om een kunstwerk aan elkaar te lassen. Dit kunstwerk zal vervolgens in het land worden gezet om hop, lavatera of stokbonen in te kunnen laten klimmen en ranken. Heeft u nog nooit gelast? Sake Gerritsen zal u de fijne kneepjes bijbrengen. De lasactiviteit vindt plaats om:

  • 11.00 uur
  • 13.00 uur
  • 15.00 uur

Er is per lassessie plaats voor 8 personen.

 

De lasactiviteit is met name geschikt voor volwassenen . Kinderen kunnen lekker rondstruinen op het kindvriendelijke erf van de Naoberhoeve.

Kijk hier voor meer informatie over de Hart-Hoofddag.

%d bloggers liken dit: