Verrassing: optreden René Karst

ReneKarstZe sparen zijn cd’s, zijn sjaals en zijn petjes, maar zo dichtbij zagen ze hem nog nooit: René Karst. Ter gelegenheid van het afscheid van onze stagiair Matthijs, verzorgde dit Drentse zangkanon én held van onze deelnemers een prachtig optreden op de boerderij. “Ik geloofde het gewoon niet”, aldus een verraste Henk.

Nietsvermoedend kwamen de deelnemers op woensdag 22 april naar de Naoberhoeve. Een gewone werkdag stond op de planning, maar wat zij niet wisten was dat afzwaaiend stagiair Matthijs een grootse verrassing in petto had. Na ruim drie jaar op de Naoberhoeve te hebben stage gelopen, wilde hij nog één keer met de deelnemers een feestje bouwen.

Rond elf uur liep deelnemer Henk rustig door de schuur, toen daar ineens zijn grote idool aan kwam gelopen. Zijn mond viel open en voor even kon hij geen woord uitbrengen – bij Henk is dat zeer zeldzaam. “René Karst!” Snel kwamen alle andere deelnemers aangelopen, en dromden om de zanger heen. “Kom jongens, we gaan muziek maken!”

foto-203Een goed uur lang zong Karst al zijn hits. De deelnemers dansten, stonden op tafel en zongen mee. En hoe stoer: aan het eind van het optreden werden Matthijs en zijn vrouw Cindy (ook ex-stagiaire, maar dat geheel terzijde) naar voren geroepen en bleken zij nog een lied samen met René Karst te hebben ingestudeerd. Op de melodie van Het is een nacht van Guus Meeuwis zong Matthijs over zijn stage en zijn afscheid. Prachtig!

Vanaf deze plaats willen wij Matthijs nogmaals van harte feliciteren met het behalen van zijn diploma, en hem heel veel succes wensen met zijn nieuwe baan! Bedankt voor alle dagen dat je op de Naoberhoeve was, en voor deze geweldige verrassing!

 

%d bloggers liken dit: