Havezathemarkt Echten groot succes

Havezathe2De achtste editie van de Havezathemarkt in Echten was zondag 4 mei een groot succes. Duizenden mensen kwamen naar het evenement op het terrein van Visio, en genoten van lekker eten, muziek en kleurige kraampjes. Ook de Naoberhoeve was van de partij, met een kraam vol kaas, groente, sap en zelfgemaakte zuivel.

“Hoi Jeanette, he Paul!” Niemand kwam de kraam van de Naoberhoeve ongezien voorbij. Deelnemer Justin kende iedere voorbijganger, en vloog hen regelmatig om de hals. Tja, dan is het moeilijk om niets te kopen. Ook deelnemer Henk wist de klanten goed naar de kraam te lokken: hij deelde kaasblokjes en zelfgemaakte vanillevla uit, en met zijn zelf versierde eierdoosjes wist hij menig marktbezoeker te ontroeren. Kortom, een topdag! Een dank aan de organisatie, en tot volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: